Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations
Een greep uit onze vacatures
Snel zoeken

Interim Logistiek en Supply Chain Management

Sta je voor de uitdaging om veranderingen door te voeren in de logistieke/supply chain organisatie? Tijdelijk behoefte aan extra expertise of capaciteit? Dan zorgt Logisch voor de beste interim oplossing!

Wij werven en selecteren continu professionals in Logistiek, Supply Chain en Operations. Daarom kunnen wij snel schakelen op jouw specifieke behoefte aan een interim manager. In bijna alle gevallen zijn wij in staat om binnen drie dagen meerdere geschikte interim managers te selecteren en presenteren.

Werving en selectie van interim-managers

Het bemiddelen van interim professionals is een vak apart. Het moet sneller, een stuk sneller dan een W&S traject, dat realiseren wij ons. Zonder de kwaliteit te verliezen, dat kunnen wij… Beloofd!

Door continue werving van interim-managers, teamleiders, planners en specialisten én een actieve deelname in brancheverenigingen en aanwezigheid op logistieke events, zijn wij altijd in contact met ons nog steeds groeiende supply chain netwerk. Alles om flexibel en daadkrachtig te kunnen schakelen zodra het moet. En gewoon omdat wij het leuk vinden. Logisch, toch?

En dan?

Stellen wij onze selectie van zelfstandige interim-managers voor en blijven wij het vervolgproces tot opdrachtovereenkomst begeleiden. De interim-manager start voor de afgesproken duur en factureert rechtstreeks aan de opdrachtgever. Gedurende de tijdelijke inzet staan wij voor je klaar als ons netwerk van toegevoegde waarde kan zijn!

Neem contact met ons op

Let's connect the Supply Chain!

Wij zijn Logisch. Altijd op zoek naar de juiste verbinding.

PIETER-JAN VENEMA - RECRUITMENT CONSULTANT
Supply Chain - Logistiek - Operations
Mobiel: 06-51028638
E-mail: p.j.venema@logischwerving.nl
Logisch werving en selectie

Petra Venema - Back Office
Tel : 085-4883522
E-mail : petra@logischwerving.nl
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.