Bruggen bouwen tussen gezamenlijk enthousiasme en ambitie.

Logisch, toch?

Toeval bestaat. Daar laten wij het alleen niet van afhangen.
Logisch, toch?
Geen luchtkastelen, maar een eerlijke verwachting en maximaal resultaat.

Logisch, toch?

De persoon waar je zelf niet aan zou denken, blijkt uiteindelijk de beste kandidaat.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations
Een greep uit onze vacatures
inSteenbergen ( Noord-Brabant)
inGilze (Noord-Brabant)
Snel zoeken

Privacy beleid

Voor ons staat jouw Privacy centraal. Vandaar dit privacy statement en onder andere het feit dat je alleen via een beveiligde verbinding kan inloggen op onze website om je gegevens te uploaden of te wijzigen.

Algemeen

Logisch werving en selectie B.V. is een organisatie die kandidaten en werkgevers bij elkaar brengt. Hiervoor beschikken wij over informatie van zowel kandidaten en werkgevers. Logisch werving en selectie garandeert zorgvuldige en discrete omgang met deze informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. Logisch werving en selectie betracht de grootst mogelijke zorg om de privacy van de bezoekers van deze website te waarborgen.
Je bent van harte welkom om zo vaak je wilt geheel vrijblijvend de website te bezoeken en van de inhoud kennis te nemen. In dit privacy statement staat beschreven welke informatie door Logisch werving en selectie B.V. wordt verzameld via deze website en met welk doel.

Bezoekers

Logisch werving en selectie B.V. blijft graag op de hoogte van het aantal bezoekers van haar website. Daartoe is de identiteit van jou als de bezoeker niet van belang. Er wordt dan ook geen specifieke, tot personen herleidbare, informatie opgeslagen of bewaard. Wat wel wordt bijgehouden en bewaard is het aantal bezoekers, welk deel van de site (het meest) wordt bezocht, het tijdstip van de bezoeken, het land van waaruit de site wordt bezocht en algemene informatie over de software waarmee de bezoeker werkt. Door middel van deze informatie kan Logisch werving en selectie B.V. de website optimaliseren om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Kandidaten

Via de website van Logisch kan je je inschrijven door het formulier in te vullen en je CV te uploaden.
Logisch werving en selectie B.V. gebruikt deze informatie om u als kandidaat in contact te brengen met potentiële werkgevers. Het doorgeven van informatie aan derden geschiedt uiteraard nooit zonder voorafgaand overleg met jou als kandidaat.

Wanneer je specifiek op een vacature hebt gereageerd behouden wij ons het recht voor om jouw gegevens te delen met deze specifieke opdrachtgever, tenzij je specifiek hebt aangegeven dit liever te doen in een latere fase.
Indien je je via onze website voor de 1ste keer aanmeldt voor de persoonlijke pagina, ontvangt je direct een schriftelijke bevestiging van de inschrijving per e-mail. Je mag altijd weten welke informatie over jou zich bij Logisch werving en selectie B.V. bevindt. Je kan per e-mail inzage verzoeken en desnoods onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens.

Vacaturemailing

Aan de hand van de criteria van je inschrijving zullen wij je benaderen met mogelijk passende vacatures. Mocht je dit liever niet willen meldt het ons dan even, dan zullen wij je hiervoor niet meer benaderen. Indien je merkt dat je niet de juiste vacatures krijgt toegestuurd neem dan even contact op dan stellen we samen graag even je match criteria in.

Let's connect the Supply Chain!

Wij zijn Logisch. Altijd op zoek naar de juiste verbinding.

Martin Dröge - Recruitment Consultant

Supply Chain - Logistiek - Operations
Mobiel: 06-10992808
E-mail: m.droge@logischwerving.nl

Mirjam Oldenburger - Recruitment Consultant

Supply Chain - Logistiek - Operations
Mobiel: 06-47999039
E-mail: m.oldenburger@logischwerving.nl

Toine Giessen - Recruitment Consultant

Supply Chain - Logistiek - Operations
Mobiel: 06-20101704
E-mail: t.giessen@logischwerving.nl

Petra Venema - Back Office

Tel : 0527-239569
E-mail : petra@logischwerving.nl

Jessy van Dorsser - Recruitment Consultant

Supply Chain - Logistiek - Operations
Mobiel: 06-17393203
E-mail: j.dorsser@logischwerving.nl

Pieter-Jan Venema - Recruitment Consultant (Directeur)

Supply Chain - Logistiek - Operations
Mobiel: 06-51028638
E-mail: p.j.venema@logischwerving.nl