Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Supply Chain Manager (MT lid)

REAGEER NU

Vacature Supply Chain Manager (MT lid)

Ben jij die Supply Chain keten denker? En vind jij het een uitdaging om de Supply Chain besturing in te richten in een sterk groeiende, competitieve hightech productie omgeving? Dan is deze vacature van Supply Chain Manager te Hengelo echt iets voor jou!

Voor NTS Hengelo zijn wij op zoek naar een daadkrachtige
Supply Chain Manager (MT lid)

Jij maakt je sterk voor een optimale Supply Chain performance. Dit doe jij door je te richten op een optimale ondersteuning van onder andere logistieke/plannings afdelingen op het gebied van Supply Chain, hierbij ga je voor het bereiken van synergie. Het identificeren en leiden van (zeer complexe) verbeterprojecten en -initiatieven is jouw “ding”.
Jouw plaats in de organisatie?
Als Mt-lid rapporteer je direct aan de Managing Director.
Je geeft direct leiding aan de teamleiders Supply Chain Planning, Warehouse en Supply Chain engineering. In het totaal bestaat jouw team uit circa 15 Fte.
Wat betekent dit nu?
Jouw focus is gericht op een verdere ontwikkeling van het Supply Chain concept. Hierbij is de probleemanalyse een belangrijk onderdeel. Jij bent in staat om Supply Chain processen inzichtelijk te maken en voert periodieke audits uit. Hiervoor onderhoud jij nauw contact met de werkvloer om de bottlenecks en verstoringen boven water te krijgen. Je vertaalt je bevindingen naar verbetervoorstellen om de efficiency te verhogen en doorlooptijden en kosten te verlagen.

Als projectmanager werk je aan complexe afdelingsoverschreidende, multidisciplinaire Supply Chain verbeterprojecten met een grote impact. Jij managet projecten op het vlak van de scope, doelstelling, budget en voortgang, rekening houdend met de belangen van stakeholders. Daarnaast stuur je de interne stakeholders aan bij de implementatie van nieuwe werkwijzen en structuren binnen de organisatie.

Belangrijk is dat de juiste aandacht uitgaat naar procesontwikkeling & tooling. Lean technieken vormen voor jou de basis om te komen tot een bestendig resultaat. Jij stimuleert het aandragen van verbetervoorstellen en introduceert zelf verbeterde processen, werkmethoden en procedures. Bij structurele problemen op de afdeling, neem jij de leiding en ziet toe op een juiste inzet van verbetertools.

Het aanbod voor jou?

  • Maximaal 9100,- bruto per maand (fulltime, 40 uur per week), de inschaling zal afhankelijk zijn van opleiding en ervaring
  • Uitstekende pensioenregeling
  • 27 vakantiedagen plus 13 ADV dagen
  • Bonusregeling van 25% (deze is afhankelijk van het resultaat van NTS, het resultaat van Hengelo en je persoonlijke doelstellingen)
  • Leaseauto
  • Laptop en mobiele telefoon
  • Persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden bijvoorbeeld door trainingen en/of opleidingen

De ideale Supply Chain Manager

  • Liefst WO-niveau, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde of Supply Chain management
  • Meerdere jaren ervaring op het vlak van Supply Chain en logistiek management
  • Basiskennis productietechnologie (bij voorkeur in de metaal)
  • Ervaring met de inrichting en optimalisatie van ERP systemen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
En herken jij jezelf in deze persoonlijkheid? Dan leren wij je graag kennen!
Jij weet hoofd en bijzaken goed van elkaar te onderscheiden en daarnaast weet je medewerkers oprecht mee te krijgen. Een coachende stijl van leidinggeven zou hier goed passen. Op een integere manier weet jij op een open en duidelijke manier anderen aan elkaar te verbinden. Het behalen van het juist resultaat staat voor jou centraal.

Over NTS norma Hengelo

Bij NTS te Hengelo versnellen ze innovatie. Hoe ze dit doen? Met onze technische expertise verzorgen zij van A tot Z (opto-) mechatronische systemen en mechanische modules waarmee zij technische innovaties van hun klanten verbeteren. Dit doen zij voor klanten die actief zijn binnen de semi-conductor, health, analytical en optical industrieën. Van de tekentafel tot de testfase is NTS betrokken in het proces. Accelerating the Future betekent voor hun ook dat ze streven naar lange termijnrelaties, zowel met hun klanten als medewerkers.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de Supply Chain Manager vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Pieter-Jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.
Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Logisch werving en selectie.

Opdrachtgever

NTS Hengelo

Publicatiedatum

22.03.2024

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Supply Chain Manager (MT lid)
NTS Hengelo
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Opaalstraat 31, 7554TS Hengelo
Match criteria
Opleidingsniveau
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Overijssel
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.