Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Supervisor Productie (36 uur)

REAGEER NU

Vacature Supervisor Productie (36 uur)

Bouw jij graag mee als Supervisor Productie aan het succesvolle productieteam? En is het continu verbeteren van productieprocessen echt jouw ding? Dan is deze vacature van Teamleider Productie echt iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever Stegeman te Wijhe zijn wij op zoek naar een sterk coachende
Supervisor Productie (36 uur)
Als Teamleider Productie ben jij niet zomaar een leidinggevende; je bent een essentiële speler. Je gaat aan de slag met de medewerkers van de afdeling Slicing & Packaging, wat een dynamisch team is. Op jouw afdeling wordt hard gewerkt aan het snijden en verpakken van vleeswaren voor distributie naar verschillende supermarkten. De afdeling werkt in twee ploegen, die starten om 5.15 uur en 13.55 uur. Jouw doel is het creëren en behouden van een prettige werkomgeving met gemotiveerde medewerkers om samen de juiste servicegraad voor de klanten te bereiken.
Wat betekent dit in de praktijk?
Als Supervisor Productie ben je verantwoordelijk voor het succes van 1 ploeg, bestaande uit ongeveer 60 vaste medewerkers en 35 uitzendkrachten. Jouw dag speelt zich voornamelijk af op de werkvloer, waar je gemakkelijk benaderbaar bent voor je team. Door een mensgerichte leiderschapsstijl weet je mensen te motiveren en draag je zorg voor hun groei en ontwikkeling. Duidelijke en open communicatie is hierbij essentieel.
Je werkt nauw samen met jouw leidinggevende, de productiemanager Slicing & Packaging en je collega teamleider van de andere ploeg om het afdelingsjaarplan vorm te geven. Vanuit dit plan stel je de doelen voor jouw team vast en neem je de leiding in het realiseren ervan. Je houdt voortdurend overzicht over de voortgang en stuurt bij waar nodig.
Naast het volgen van het afdelingsjaarplan, heb je een praktische instelling waarmee je inspeelt op actuele ontwikkelingen. Je past prioriteiten en doelen aan om ervoor te zorgen dat het team gemotiveerd en succesvol blijft en een prettige werkomgeving behoudt.

In deze functie heb je veel contact met andere afdelingen. Het gaat hier om samenwerken om het behalen van resultaten, groei en het creëren van een toekomstbestendige werkomgeving.
Doe jij mee en word een cruciaal onderdeel van het team!

Het aanbod voor jou:

Een afwisselende functie met voldoende uitdagingen. De organisatie kenmerkt zich door de informele werksfeer. De functie is ingedeeld in salarisschaal CAO+ 3 en loopt tot maximaal € 5.024,32 per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast is er nog meer, denk aan 14% ploegentoeslag, een decemberuitkering en je kunt de heerlijke producten tegen een aantrekkelijke prijs kopen in de personeelswinkel.

Het ideale profiel van de Teamleider Productie?

  • Een teamspeler
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Haalt het beste in mensen naar boven
  • Hands-on mentaliteit
  • Resultaatgericht
  • Besluitvaardig
  • Flexibele instelling
  • Relevante ervaring met leidinggeven in een productieomgeving
  • Bereidheid om in tweeploegendienst te werken
  • Bekend zijn met TPM, 5S, lean
  • Talen: Nederlands en Engels

Over Stegeman

Stegeman te Wijhe is een oer-Hollands Food bedrijf en is onderdeel van de Campofrio Food Group. Ze maken de lekkerste producten onder het merk Stegeman en verschillende huismerken. De fabrieken staan in Nederland en in België. Ze zijn daarmee een Nederlands én internationaal bedrijf. Wereldwijd zijn ze onderdeel van Sigma, een voedingsbedrijf met meer dan 45 000 medewerkers in Europa, Mexico en Noord- en Zuid-Amerika. Ze zijn heel erg trots op de ruime kennis en vaardigheden van hun medewerkers. Hierdoor leveren zij de beste kwaliteit, zijn ze een betrouwbare partner voor hun klanten en maken ze veel innovatieve producten.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de vacature van Supervisor Productie, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Pieter-Jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.
Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Logisch werving en selectie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opdrachtgever

Stegeman

Publicatiedatum

18.03.2024

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Supervisor Productie (36 uur)
Stegeman
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Jan Meesterweg 2, 8131 PM Wijhe
Match criteria
Opleidingsniveau
  • MBO
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Overijssel
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.