Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Pre-Sales Consultant WMS

VERVULD

Vacature Pre-Sales Consultant WMS

Als Pre-Sales Consultant WMS sta je aan de wieg van mooie trajecten met allerlei potentiële logistieke klanten. Hierin weet jij als geen ander de vertaalslag te maken naar de behoefte van de specifieke klant. Daarbij bied je ondersteuning aan de Sales Director in de commerciële trajecten. Ben jij logistiek inhoudelijk, analytisch sterk en heb je een digitale affiniteit? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever Hardis Group te Utrecht met sterke groeiplannen voor 2021, zijn wij op zoek naar een oplossingsgerichte en energieke

WMS Pre-Sales Consultant

Je werkt intensief samen met de Sales Director en de Business consultant, zodat het Warehouse Management Systeem in de juiste context van de klant kan worden gedemonstreerd en besproken.

Wat houdt deze functie in?
In deze functie ondersteun je de sales cycles op inhoudelijke basis. Je kunt je inleven in de daadwerkelijk behoefte van de klant. Je vertaalt de oplossing van een businesscase in een demo of presentatie die je vervolgens met overtuigingskracht bij de klanten presenteert. Je bent alert op kansen bij de potentiële klanten en weet deze na overleg met de eigen organisatie te vertalen naar passende klantoplossingen. Ook aan workshops bij de klant draag je je steentje bij. Jouw oplossingen zijn haalbaar en je draagt zorg voor een zachte landing bij WMS project-consultants.

Je vult de RFI’s en RFP’s voor specifieke klanten in en hebt daarbij nauw overleg met je collega’s. Daarnaast bekijk en bekritiseer je project calculaties. Je ondersteunt de Sales Director bij het maken van commerciële voorstellen. Geen dag is hetzelfde en je bent met veel verschillende zaken tegelijk bezig. Je vindt de distributie logistiek leuk maar nog leuker vind je het om deze te ondersteunen door digitale mogelijkheden specifiek voor jouw klant. Het is belangrijk om de Reflex WMS applicatie snel eigen te maken.
Eigenlijk ben je een soort wolf in schaapskleren; door jouw technisch inhoudelijke kennis van het Reflex WMS pakket en jouw drive om elke dag weer te zoeken naar passende oplossingen binnen de Hardis organisatie, zorg je ervoor dat een potentiële klant niet meer om je heen kan. Jouw oplossingen sluiten precies aan bij de behoefte van de klant.

De ideale Pre-Sales Consultant,

  • Heeft een afgeronde hbo-opleiding, liefst op het vlak van bedrijfskunde, logistiek of ICT plus ervaring in een functioneel gebied van de Supply Chain en/of implementatie van een bedrijfsapplicaties.
  • Hoog kwaliteitsniveau, stressbestendig en communicatief/commercieel vaardig.
  • Je vindt het leuk om te presenteren en kan je goed uitdrukken in het Nederlands en het Engels (zowel mondeling als schriftelijk)

Wat biedt Hardis jou?

  • Direct in dienst bij de Hardis Group Benelux.
  • Zeer uitgebreide inwerkperiode om het Reflex pakket te leren kennen.
  • Een internationale organisatie met aansprekende klanten.
  • Een bewezen startup vestiging met vele ontwikkelmogelijkheden.

Over Hardis Group:

Hardis Group Benelux te Utrecht is ontwikkelaar van het modulaire softwarepakket Reflex WMS. Zij helpen klanten om betrouwbare en competitieve logistieke processen in te voeren in magazijnen, fabrieken en verkooppunten. Hun oplossingen sluiten naadloos aan op de activiteiten van hun klanten, zowel voor het MKB als ook multinationals. Hardis heeft een hoofdkantoor in Grenoble en heeft sinds enkele jaren een vestiging in Utrecht. In cijfers: 250 medewerkers, omzet Reflex 2016: 31 miljoen euro. Wil jij graag een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de activiteiten in Nederland? Laat het mij weten.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO- en WO-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Hardis Group

Publicatiedatum

18.03.2021

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Pre-Sales Consultant WMS
Hardis Group
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Van Deventerlaan 31 , 3528AG Utrecht
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Utrecht
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.