Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Mijn profiel

Als je al eens gesolliciteerd hebt of ingeschreven bent, dan kan je hieronder inloggen om je profiel te bekijken, bij te werken en/of te solliciteren. Een up-to-date profiel is waardevol. Alleen met de juiste informatie kunnen wij je gericht met de passende vacatures benaderen. Heb je vragen over hoe wij dit doen? Neem gerust contact met ons op!

Wachtwoord vergeten?

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan hieronder je e-mailadres in en klik op de knop 'Verstuur mijn wachtwoord'. Het wachtwoord zal direct naar jouw e-mailadres worden gestuurd.

Inschrijven

Deel jij onze passie voor Logistiek, Supply Chain en Operations en wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan binnen 60 seconden in!
Wij hechten grote waarde aan de vertrouwelijkheid, daarom heeft deze website een beveiligde verbinding en delen wij nooit persoonlijke gegevens, voordat je hier toestemming voor gegeven hebt.

Kom maar op met je inschrijving!

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.