Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Warehouse Manager

VERVULD

Vacature Warehouse Manager

Ben jij een echte ondernemende Warehouse Manager, die verandering graag faciliteert?
Dan is dit je kans om richting te geven aan de groei en het verder optimaliseren van het distributiecentrum. Een zorgvuldig traject, waarbij je samen met jouw logistieke team professionele stappen gaat maken. Is dit een aantrekkelijke verdere “kickstart” voor jouw logistieke management carrière? Lees dan snel verder!

Voor de organisatie IJsvogel Retail te Ede (met de formule Pets Place Boerenbond) zijn wij op zoek naar een gedreven
Warehouse Manager
De afgelopen jaren is de organisatie sterk gegroeid en de verwachting is dat deze groei de komende jaren zal doorzetten, zowel in de winkels als online. Als gevolg daarvan is de logistieke capaciteit fors uitgebreid. Op dit moment wil men volop inzetten op een verdere professionalisering van de logistieke processen. Jij krijgt de sleutels in handen om dit versneld te kunnen doen, namelijk de implementatie van een nieuw WMS-systeem en het implementeren van 5S. Daarnaast zul je de teamleiders ondersteunen bij het opleiden van assistent teamleiders. Kortom, er is echt ruimte voor jou om te professionaliseren. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen, je werkt intensief samen met je leidinggevende, de Head of Logistics en de Logistics Engineers.
Jouw distributiecentrum zorgt voor het bevoorraden van de winkels en de afhandeling van de online orders. Dat is waar jij voor staat. Daarnaast wordt een groothandel in dierbenodigdheden beleverd.
Als Warehouse Manager geef je invulling aan de logistieke strategie van IJsvogel Retail. Je realiseert een optimale goederenstroom door de operationele en logistieke processen aan te sturen en mede te ontwikkelen.

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je geeft leiding aan de teamleiders (6 FTE), de logistieke administratie (8 FTE) en indirect aan 5 assistent teamleiders en in totaal circa 150 FTE aan Logistiek Medewerkers.

Wat betekent dit in de praktijk?

  • Dagelijks leidinggeven aan het distributiecentrum en het aansturen van de teamleiders en het bedrijfsbureau
  • Medeverantwoordelijk voor de inrichting en procesactiviteiten van het DC (transport, opslag en distributie)
  • Jouw focus is gericht op het realiseren van structurele verbeteringen binnen de logistieke processen (van orderintake tot en met uitlevering). Hierbij kijk je naar zeer diverse onderwerpen, zoals efficiëntie, veiligheid, kosten, kwaliteit en tijdig en volledig leveren.
  • Je bent medeverantwoordelijk voor de coördinatie van activiteiten die betrekking hebben op de Supply Chain van leveranciers naar het eigen DC tot aan uitlevering aan winkels en klanten
  • Jouw doel is het behalen van een maximale servicegraad naar de interne en externe klanten, te bereiken met minimale middelen en voorraden
  • Met jouw managementstijl en persoonlijkheid weet je een werkklimaat te verkrijgen voor je team, waarin medewerkers de ruimte krijgen om de werkzaamheden efficiënt en zo prettig mogelijk uit te voeren. Samenwerken, persoonlijke groei en het bereiken van gezamenlijke resultaten staan hierbij centraal.
  • Als Hoofd BHV, stuur je de BHV organisatie aan.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld richting logistiek
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring
  • Ervaring met procesoptimalisatie
  • Kennis van Supply Chain processen in een multichannel omgeving
  • Ervaring met LEAN en/of Locus WMS is een pré

Het aanbod

  • Een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur), met mogelijkheid om dagen bij te kopen
  • Het volgen van functie gerelateerde cursussen
  • 15% personeelskorting
  • Regelmatige personeelsborrels
  • Een platte, informele en dynamische werkomgeving

Bedrijfsprofiel

IJsvogel Retail te Ede is een retail organisatie die eigenaar is van de formules Pets Place en Boerenbond en heeft tezamen 180 winkels in Nederland en een webshop. In een aantal winkels is er een Vets Place, de dierenarts van Pets Place. Bij de Boerenbond koop je alles voor je tuin en Pets Place is het sterkste merk voor dier. Pets Place biedt een ruim assortiment producten voor je huisdier en erfdier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen.

Boerenbond biedt een uitgekiend assortiment voor de tuin, voor alle verzorging en onderhoud hebben zij een goede oplossing en je kunt rekenen op deskundig advies. Hun omnichannel invulling is een belangrijke strategische pijler voor de toekomst. IJsvogel Retail heeft tevens een sterke inkoop en logistieke operatie en met in totaal 1200 medewerkers bouwen zij dagelijks aan het succes van hun merken.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Pieter-jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.

Opdrachtgever

Ijsvogel Retail (pets place - boerenbond)

Publicatiedatum

20.06.2022

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Warehouse Manager
Ijsvogel Retail (pets place - boerenbond)
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Galvanistraat 100, 6716 AE Ede
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.