Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

E-commerce Supply Chain professional

VERVULD

Vacature E-commerce Supply Chain professional

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI. Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België is ze al jaren de onbetwiste nummer één op de doe-het-zelfmarkt. En daar zijn ze trots op. Met een jaarlijkse online groei van 20% is Intergamma ook op het gebied van E-commerce een belangrijke speler.

De afgelopen jaren heeft Intergamma hard gewerkt aan het ontwikkelen van een Cross Channel strategie en op dit moment is een héél groot deel van het assortiment ook online beschikbaar. Voor inmiddels 35.000 artikelen geldt “vandaag voor 21.00 uur besteld, morgen in huis” en dit assortiment blijft groeien.

De afdeling E-SCM
De logistiek achter de online operatie wordt verzorgd door onder andere PostNL en Katoen Natie. Het E-SCM team, waar deze rol onderdeel van uitmaakt, ziet toe op een juiste planning en uitvoering hiervan. Samen met jouw team plaatsen jullie dagelijks de voorraad bestellingen bij de leveranciers, zodat er een optimale beschikbaarheid is in het E-com DC. Jullie verwerken eventuele onregelmatigheden in voorraad en/ of klantbestelling en zorg je voor de logistieke verrijking van nieuwe artikelen.

Buiten de dagelijkse terugkerende activiteiten ben jij continu op zoek naar verbetering van de huidige processen. Waarom komt een levering niet op tijd en wat kunnen we eraan doen om de volgende keer wel op tijd te leveren? Jij benoemt en voert concrete acties uit om continu te kunnen verbeteren.

De rol
Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed en efficiënt verloop van de leveringen aan de consumenten. Het gaat hier om alle leveringen vanuit het E-com DC in Antwerpen en van alle leveranciers die via het eigen netwerk direct aan de klant mogen leveren. Verstoringen in de leveringen dienen voorkomen te worden door tijdige coördinatie en communicatie met alle betrokkenen.

Spin in het logistieke web
Geen dag is hetzelfde in deze sterk groeiende omgeving! In deze functie ben jij de spin in het web en zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat alle leveringen bij de klant aankomen. Hiervoor heb je regelmatig overleg met de dienstverleners die Intergamma hiervoor inhuurt en stem je ook af met de collega’s van commercie en de klantenservice.

Wat krijg je hiervoor terug

  • prima salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
  • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur

Maar het aller belangrijkste is natuurlijk een geweldige functie bij een van de meest succesvolle retail en e-com formules in Nederland. Het plafond is niet snel bereikt en Intergamma faciliteert jou dan ook graag in je groei en ontwikkeling. Kortom: “bouw” aan je carrière bij Intergamma.

Wie ben jij

Jij beschikt over een afgeronde hbo opleiding, het liefst richting logistiek of (technische) bedrijfskunde. Online winkelen is voor jou de normaalste zaak van de wereld en jij kijkt er naar uit om samen met jouw collega’s te werken aan een verdere invulling van de omnichannel strategie van Intergamma.

Binnen jouw werk kun je zelfstandig functioneren en zoek je op de juiste momenten afstemming met de coördinator of manager van de afdeling. Jij presteert graag onder tijdsdruk en jij kan ondanks de verschillende activiteiten goed het overzicht bewaren en de juiste prioriteiten stellen. Jij pakt zaken snel op en brengt energie op de afdeling en door tegenslagen laat jij je niet uit het veld slaan. Deze gezonde dosis doorzettingsvermogen in combinatie met jou pro- actieve houding maakt dat jij probleemoplossend te werk kunt gaan en continue zoekt naar verdere verbetering van processen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet!

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Intergamma B.V.

Publicatiedatum

30.09.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

E-commerce Supply Chain professional
Intergamma B.V.
Medewerkers
Mirjam Oldenburger
Meer details
Standplaats
Storkstraat 2, 3833 LB Leusden
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Utrecht
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.