Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Productieplanner & Engineer

VERVULD

Vacature Productieplanner & Engineer

Fruity Line is een sterk groeiende, internationaal opererende onderneming die succesvol is in het produceren van versgeperste vruchtensappen, smoothies en groentesappen voor de Europese Markt. Deze groei betekent ook dat de planning van productie verder ontwikkeld en geoptimaliseerd moet worden. Dat betekent dat er meer rust, overzicht en structuur in de productieplanning komt. Om dit te realiseren zijn we exclusief opzoek naar een ervaren:

Productieplanner & Engineer

De productieplanning bij Fruity Line bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de productie van verschillende sappen tot het afvullen in verschillende flessen en het tweede deel is het etiketteren en verpakken daarvan. Dit tweede deel is een hectisch en dynamisch gebeuren wat veel improvisatie vergt. In deze nieuwe functie ga je bezig met het opzetten en borgen van een verbeterde planning. Om de juiste planning te realiseren is het van belang dat rekening gehouden wordt met beschikbare capaciteit, personeel, grondstoffen en klantorders. Je verzamelt de benodigde informatie en zet dat om in een geautomatiseerd systeem. Je maakt je ook de planning van de andere afdeling eigen om je collega`s te kunnen vervangen en samen de meest optimale productieplanning te creëren.

Verder houd jij je bezig met:

  • Signaleren en oplossen van diverse knelpunten in het productie- & planning proces;
  • Verzamelen van benodigde informatie bij andere afdelingen;
  • Digitaliseren productieplanning (ERP: Reflex);
  • Bewaken productievoortgang, toegezegde levertijden en doorlooptijden;
  • Onderhouden van het contact met productie gerelateerde afdelingen.

​​​​​​​De ideale Productieplanner & Engineer

Heeft ervaring met planning in een productieomgeving, bij voorkeur in de Food/ FMCG branche. Je bent proactief, analytisch, en nauwkeurig daarnaast ben je communicatief vaardig genoeg om je collega`s te overtuigen van jouw nieuwe ideeën. Daarnaast heb je ervaring met het optimaliseren van (productie) planningen en het initiëren en uitvoeren van projecten.

Functie eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring in de logistiek (planning);
  • Kennis van Excel;
  • Kennis van ERP- en Planningssystemen.

Het aanbod

Een breed georiënteerde functie in een bedrijf dat sterk aan het groeien is en internationaal actief. De cultuur bij Fruity Line kenmerkt zich als betrokken, hands-on, no-nonsens en een sterke ondernemersgeest. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, een passend salaris en elke dag verse fruit- en groentesap op het werk.

Over Fruity Line

Fruity Line is producent van versgeperste premium fruit- en groentesappen en smoothies in Europa. Met 375 medewerkers worden concepten voor (air)catering, horecagroothandels, foodservice, out of home en de georganiseerde Retail geleverd. De premium sappen bestaan uit vers fruit en groenten. Door de unieke cold-press techniek blijven de fruit- en groentesappen lang vers.

Vitamines, voedingsstoffen en de pure smaak van vers blijven optimaal bewaard. Door de innovatieve hogedruk-conserveringsmethode wordt een optimale vers beleving , langere houdbaarheid en maximale voedselveiligheid belooft.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Fruity Line B.V.

Publicatiedatum

02.09.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Productieplanner & Engineer
Fruity Line B.V.
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Cuneraweg 9, 4051CE Ochten
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.