Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
Bruggen bouwen tussen gezamenlijk enthousiasme en ambitie.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Toeval bestaat. Daar laten wij het alleen niet van afhangen.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Geen luchtkastelen, maar een eerlijke verwachting en maximaal resultaat.

Logisch, toch?

Op zoek naar een vacature als Supply Chain of Productie Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
De persoon waar je zelf niet aan zou denken, blijkt uiteindelijk de beste kandidaat.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Vacatures bij Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist met eigen winkels en een grote online afzet. Ook dit jaar won Kamera Express weer de award voor ‘Beste Webshop 2018-2019’ in de categorie elektronica! Vanwege de sterke groei de afgelopen jaren én (internationale) groeiplannen voor de komende jaren is Logisch werving en selectie op zoek naar ambitieuze professionals!

COO Kamera Express Koen van Doorn: “Als omnichannel retailer is onze omzet de afgelopen vijf jaar met bijna 200% gestegen. Het optimaliseren van de logistieke operatie en aangrenzende processen kan daarom niet snel genoeg gaan en verandering is de enige constante. In deze fase van extreme groei zoeken wij logistieke talenten met lef, leiderschap, boordevol ideeën en passie om de Logistiek van Kamera Express verder (internationaal) te ontwikkelen.”

Groei en transitie

De enorme groei zorgt voor veel dynamiek in de Logistiek. Vanuit het distributiecentrum in Capelle aan den IJssel worden dagelijks gemiddeld 1700 weborders verstuurd en 23 fysieke winkels bevoorraad (in Nederland, België en Duitsland). De organisatie is duidelijk in transitie. Delen van het pand ogen nog wat verouderd, anderzijds zijn er het afgelopen jaar nieuwe kantooromgevingen gecreëerd en ondergaat het magazijn momenteel een grondige verbouwing ondergaan. “Waar voorheen alleen daarboven de logistiek was, hebben we inmiddels uitgebreid naar beneden”, wijst Koen vanuit het mooie kantoor met uitzicht op het magazijn.

Professionalisering en internationale groei

“De supply chain en logistieke processen gaan we de komende maanden verder optimaliseren. Zo gaan we onder andere scanning implementeren en ons logistieke netwerk klaarstomen voor de toekomst. Voorraadbeheer wordt ook een steeds belangrijker onderwerp binnen de organisatie. Onze klanten verwachten directe beschikbaarheid, maar de hoge waarde per product maakt dat we niet alles eindeloos op de plank kunnen hebben liggen (het creëren van de juiste omloopsnelheid is cruciaal). Hiernaast is de internationale expansie een enorme uitdaging. We leveren nu vooral in Nederland en België en willen dit op korte termijn uitbreiden naar Duitsland inclusief bijbehorende logistiek”.

Investeren in jou!

Het gesprek met Koen en de rondleiding door de organisatie maakten ons duidelijk dat we hier niet zomaar een organisatie getroffen hebben. De mensen stralen ambitie uit, hebben de drive om samen de schouders onder de enorme groei-ambitie te zetten en zijn trots. De bedrijfsresultaten liegen er niet om en er is voldoende ruimte om te investeren in innovatie. Waarom mensen volgens ons bij Kamera Express moeten gaan werken? In deze organisatie kan je vanuit je vakgebied echt het verschil maken. De lijnen zijn kort en ondernemerschap staat centraal. Bovendien wil Kamera Express actief haar mensen blijven ontwikkelen.

Ben jij ondernemend, hands-on, een zelfstarter, kritisch en proactief? En heeft dit verhaal je geïnspireerd? Bekijk dan snel de openstaande functies bij Kamera Express:

Vacature Supply Chain Talent

Vacature Logistic Engineer

Vacature Teamleider Logistiek