Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Supply Chain Coördinator

VERVULD

Vacature Supply Chain Coördinator

Heb jij ervaring met werken in het spanningsveld tussen Sales, Logistiek en Operations? En zie jij het als een uitdaging om de orderplanning en het voorraadbeheer in goede banen te leiden? Dan weet jij vast hoe het is om als Supply Chain Coördinator de juiste verwachtingen te creëren en deze logistiek technisch waar te maken.

Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel meer over de vacature van Supply Chain Coördinator bij Schaeffler Nederland te Barneveld.
Als Supply Chain Coördinator:
Verwerk jij de binnenkomende orders en draag je zorg over de juiste logistieke afhandeling tot en met de levering. Middels procedures en afspraken borg je de kwaliteit en efficiency van de logistieke processen. Je hebt een tweede natuur voor continu verbeteren.

Dit betekent in de praktijk dat je bezighoudt met o.a.:
  • (Her)plannen van klantforecast
  • Verwerken van de binnenkomende orders in het SAP-systeem
  • Afstemming van klantvraag bij de verschillende Europese productie- en opslaglocaties
  • Behandeling van reclamaties
  • Logistieke coördinatie van de leveringen
  • Uitbrengen van offertes op basis van een commerciële prijsbepaling en realistische levertijd
Daarnaast bewaak je kritisch het tijdspad van de leveringen en schakel je met productie, warehouse of juist de klant waar nodig. Je denkt proactief mee over hoe Schaeffler vanuit jouw positie gezien haar product zowel op logistiek, (bedrijfs)economisch als commercieel vlak kan verbeteren.

De ideale kandidaat heeft:

  • Hbo/Mbo+ opleiding in een relevante studierichting
  • Kennis van en ervaring met ERP systemen (bijvoorbeeld SAP) en Microsoft Office
  • Meerdere jaren relevante werkervaring

Daarnaast ben je als persoon enthousiast, commercieel, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ga je bovendien heel precies en grondig te werk. Tot slot vind je het ook leuk om proactief met de organisatie mee te denken en veranderingen door te voeren.

Het aanbod

• Uitstekend maandsalaris
• Zeer aantrekkelijke vaste én variabele bonusregeling
• Uitgebreid pensioenplan en een mooi aantal vakantiedagen

Daarnaast wil Schaeffler niet alleen talent aantrekken maar ook binnenhouden. Dit betekent een jaarcontract met de intentie om dit met een vast contract te verlengen. Ook biedt Schaeffler volop opleidingsmogelijkheden.

Over Schaeffler:

De Schaeffler Groep is een wereldwijd toonaangevende geïntegreerde toeleverancier van de industrie en de automobielindustrie. De onderneming staat voor de hoogste kwaliteit, vooraanstaande technologie en sterkte innovatiekracht. Met precisiecomponenten en systemen in motor, versnellingsbak en chassis evenals wentellager- en glijlager oplossingen voor een grote verscheidenheid aan industrietoepassingen, levert de Schaeffler Groep een belangrijke bijdrage aan de "mobiliteit van morgen". In het jaar 2016 behaalde de onderneming een omzet van circa 13,3 miljard euro. Met wereldwijd ongeveer 85.000 medewerkers is Schaeffler een van de grootste technologieondernemingen in familiebezit en beschikt met circa 170 vestigingen in 50 landen over een wereldwijd netwerk van productievestigingen, onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en verkoopkantoren.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Pieter-jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.

Opdrachtgever

Schaeffler Nederland B.V.

Publicatiedatum

10.11.2021

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Supply Chain Coördinator
Schaeffler Nederland B.V.
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Gildeweg 31, 3771 NB Barneveld
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
  • Utrecht
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.