Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Productie Planner

VERVULD

Vacature Productie Planner

Is continu verbeteren jouw tweede natuur? En ben jij op zoek naar een functie waarin je de vrije hand krijgt om de productieplanning in goede banen te leiden en werkprocessen te verbeteren?
Intersnack Nederland biedt deze mogelijkheid! Lees snel meer over de vacature van Productie Planner!

Zij produceren, verpakken en verkopen producten onder merknamen als Chio en POM-BÄR, maar ook onder private labels voor retailers en maken onderdeel uit van de internationale Intersnack Group. Een organisatie waar de focus ligt op innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid.

Jouw uitdaging als Productie Planner?
Als Productie Planner ben je verantwoordelijk voor een optimale inzet van de productiecapaciteit met optimale voorraad niveaus op korte termijn. Jij weet collega’s te motiveren en indien nodig te bewegen naar een andere manier van werken met als doel de servicegraad, operationele efficiency en kostenstructuur te optimaliseren. Tevens ben je in staat om op tactisch en strategisch niveau te schakelen met diverse in- en externe afdelingen, maar vind je het ook leuk om operationeel de handen uit de mouwen te steken.

Bij deze rol behoort ook het leiden en het optimaliseren van diverse werkprocessen omtrent productiedata, voorraadhoogte, productiecapaciteit en fysieke goederenstroom binnen hun vestiging. Het initiëren van en leidinggeven aan verbetertrajecten op zodanige wijze dat de KPI’S worden behaald, waarbij de productiecapaciteit optimaal wordt benut en het maximale uit manuren en machines wordt gerealiseerd. Daarnaast lever jij een actieve en beleidsmatige bijdrage aan een efficiënter productieproces en Supply Chain organisatie. Aan de hand van jouw analyses verbeter je processen. In je rol heb je veel contact met andere afdelingen, ook buiten het gebruikelijk overleg met het fabrieksmanagementteam. Tevens signaleer jij zaken die niet goed lopen en pakt deze proactief op en je bent conceptueel sterk maar weet ook de vertaalslag te maken naar de operatie. Je staat in je kracht in een dynamische en ambitieuze omgeving.

In deze functie werk je vanuit de afdeling Innovation en Development, waarbij je in een team van totaal 5 mensen werkzaam bent. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Innovation & Development.

Functie eisen

In jouw rol voer je graag de regie, kan je snel schakelen en creëer je draagvlak middels jouw doortastende optreden bij alle afdelingen aangaande het realiseren van een optimale productieplanning. Jij bent proactief, analytisch en je streeft continu naar verbeteringen en optimalisaties om mee te bouwen aan het verder professionaliseren van de organisatie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan op een prettige en doortastende manier optreden richting alle afdelingen en niveaus zowel binnen deze vestiging als met het hoofdkantoor.

Verder vragen we het volgende:

  • HBO werk- en denkniveau; richting bedrijfskunde en/of logistiek
  • Sterke analytische vaardigheden
  • Meerdere jaren ervaring in soortgelijke functie
  • Kennis van digitale systemen (MS-office, ERP in het bijzonder Excel)

Het aanbod

een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is met veel ruimte voor eigen initiatief. Intersnack is financieel gezond en volop bezig met verbeteren. Zij bieden een marktconform salaris. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden zij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Zoals:
8% vakantiegeld
Winstuitkering
25 vakantiedagen
12 ATV dagen
Pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage
Reiskostenvergoeding
Deelname collectieve verzekeringen
Diverse personeelsvoordelen.

Over Intersnack

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland B.V. heeft dit alles in haar ruime assortiment. Ze produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio en Pombär, maar ook onder private labels voor retailers. Ze maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn ze te vinden in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn hun sterke punten. Dankzij internationale ervaring, hun knowhow en enthousiaste professionals bieden ze hun klanten optimale kwaliteit.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met Pieter-jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.

Opdrachtgever

Intersnack Nederland BV

Publicatiedatum

03.11.2021

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Productie Planner
Intersnack Nederland BV
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Vaartweg 158, 8243 PP Lelystad
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Flevoland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.