Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Supervisor Logistiek

VERVULD

Vacature Supervisor Logistiek

Weet jij welke details de kwaliteit van warehouse activiteiten bepalen? En leg jij de lat in je werk het liefst wat hoger dan gevraagd wordt? Dan is deze vacature van Supervisor Logistiek echt iets voor jou!

Op dit moment ben je leidinggevende in een business-to-business warehouse en je wilt je talenten graag inzetten om de kwaliteit van dienstverlening binnen een internationale omgeving verder te verbeteren. Je sterk analytische vermogen komt daarbij goed van pas, evenals je gevoel voor de menselijke maat binnen de verschillende teams.

Spreekt dit je aan? Lees dan verder wat je als Supervisor Logistiek gaat doen:
Je gaat aan de slag in het Logistiek centrum van Accell Western Europe in Apeldoorn met een oppervlakte van 8000 m2. Waar je de beschikking hebt over een gerobotiseerde Autostore, een banden- magazijn en een conventioneel Parts & Accessoires magazijn, waarbinnen ongeveer 50-75 medewerkers werkzaam zijn. Ze groeien hard en ze hebben de ambitie om hun activiteiten verder uit te breiden.

Jij bent medeverantwoordelijk voor het beheer van het totale proces rondom inkomende en uitgaande goederen van de klanten, die actief zijn in de fietsindustrie. Een van je belangrijkste doelen is het leveren van constant hoge kwaliteit en het optimaliseren van processen, inclusief aan- en bijsturing. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de Teamleiders. Vanuit jouw functie streef je naar een zo hoog mogelijke efficiency en stuur je op de KPI’s die samen met het managementteam worden vastgesteld. Overige werkzaamheden zijn onder andere:

  • Zorgen voor goede proces- en workload afstemming binnen de teams
  • Aanbevelingen doen ten aanzien van werkmethoden, hulpmiddelen en inrichting van magazijn en transport
  • Zorgen voor de naleving van de richtlijnen op het vlak van veiligheid en milieu
  • Organiseren van werkoverleg en het voeren van verzuim- en beoordelingsgesprekken
  • Jouw dag bestaat voor de helft uit kantoorwerkzaamheden en tijdens de overige uren ben je regelmatig te vinden op de werkvloer. Je rapporteert aan de Logistiek Manager Parts & Service.

Wat breng je mee?

Om te beginnen heb je als Supervisor of Teamleider een aantal jaren kennis en ervaring opgedaan, in een business-to-businessomgeving. Verder beschik je over:

  • Succesvol afgeronde HBO-opleiding (Logistiek) of ben je bereid deze te gaan volgen
  • Ervaring met complexe kwaliteitsstandaarden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
  • Ervaring met Business Intelligence-software, zoals Power BI is een pré

Wat hebben ze jou te bieden?

Uiteraard ga je werken met ontzettend leuke collega’s! Ze kunnen niet wachten om je aan de slag te helpen in je nieuwe baan. Verder bieden ze je onder andere:

  • Autonomie; bouwen op jou als kenner van de werkzaamheden
  • Afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast team
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke korting op een fiets

Meer over Accell Western Europe?

Accell Group N.V. is een sterke, ambitieuze organisatie en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen en accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, en het Verenigd Koninkrijk.

Accell Western Europe ontwikkelt, produceert en verkoopt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker Bike Parts, Koga, Loekie, Sparta, Van Nicholas en XLC-componenten. We zijn gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen en maken onderdeel uit van Accell Group N.V. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel.

Juncker Bike Parts is de groothandel in fietsonderdelen en accessoires voor Accell Western Europe. Met meer dan 17.000 artikelen van honderden topmerken is er altijd een oplossing voor iedere fiets. Vanuit het centrale magazijn in Apeldoorn worden dagelijks meer dan 9.000 pakketjes verstuurd met een keur aan fietsonderdelen en accessoires. Dit varieert van een simpele binnenband voor de stadsfiets tot een geavanceerd onderdeel voor de meest innovatieve racefiets.

Meer over Logisch werving en selectie

Logisch werving en selectie is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Nieuwsgierig geworden? Grijp deze carrièrekans en solliciteer!

Heb je vragen over de functie, organisatie of procedure?
Neem contact op met Pieter-jan Venema, Recruitment Consultant, 06-51028638 of mail p.j.venema@logischwerving.nl

Opdrachtgever

Accell Western Europe

Publicatiedatum

28.10.2021

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Supervisor Logistiek
Accell Western Europe
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Wilmersdorf 37, 7327AD Apeldoorn
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.