Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Transport Engineer

VERVULD

Vacature Transport Engineer

Is analyseren en coördineren van transport stromen jouw eerste natuur? En ben jij een goeie onderhandelaar? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature echt iets voor jou.

Voor onze opdrachtgever te Duiven, zijn wij op zoek naar een “berekenbare”

Transport Engineer

Als Transport Analist-Engineer ben je naast een efficiënte transportplanning verantwoordelijk voor het continue analyseren van de transportkosten. Je geeft advies over besparingen en efficiency slagen die gemaakt kunnen worden. Door onder andere de beladingsgraad, rit- en routeplanning en impact hiervan op de DC’s in kaart te brengen, weet jij proactief op integrale kosten te sturen.

Om dit te bereiken werk je intensief samen met de projectleiders en het middenkader van de Distributie Centra. Door jouw expertise op het gebied van Excel en ervaring met warehouse- en transport managementsystemen maak jij het verschil. Als je ook kennis hebt van SAP, Transsmart en/of Witron zou dit een mooie aanvulling zijn. Klanttevredenheid zowel intern alsook extern, is voor jou key!

Jij bent het aanspreekpunt voor het transport voor zowel interne- en externe partijen, waaronder de vervoerders en koeriers. In deze functie krijg je een prachtige kans om onderhandelingen en tendergesprekken voor Nedac Sorbo Mascot te voeren. Het afhandelen van eventuele klachten en het voeren van de SLA meetings met diverse transporteurs behoort eveneens tot je werkzaamheden.
Net als je denkt “ik heb het geregeld”, dan heb je het mis, want de organisatie groeit en is continu in beweging. Een echte uitdaging dus!

Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations director en werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen.

De ideale Transport Engineer heeft:

  • Een afgeronde HBO-/Wo opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare ervaring in het analyseren van gegevens.
Herken jij jezelf in deze persoonlijkheidskenmerken? Reageer dan snel!
Analytisch, pragmatisch, onderhandelingsvaardig en inlevend.

Het aanbod

Werken bij Nedac Sorbo betekent werken voor een groeiend én gezond bedrijf. Bij Nedac Sorbo Mascot werk je in een dynamische omgeving waarbij ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, bieden zij jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Bij Nedac Sorbo kun je rekenen op:
• Fulltime dienstverband (38 uur per week);
• Goede pensioenregeling;
• Een fijne en open werksfeer en leuke collega’s
• Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en cursussen

Welkom in het team

Binnen de distributiecentra werk je samen met een enthousiast en ambitieus team. “Unlock the potential” is een kernwaarde die alle collega’s dagelijks meenemen naar het hoofdkantoor van Nedac Sorbo in Duiven. Het hoofdkantoor is de thuishaven van alle commerciële en ondersteunende afdelingen. Door de informele werksfeer en open cultuur is het makkelijk om de vragen te stellen die jou helpen bij het uitvoeren van je functie.

Over Nedac Sorbo Mascot:
Nedac Sorbo Mascot te Duiven is gespecialiseerd in het sourcen, ontwikkelen en distribueren van non-foodconcepten voor supermarkten, discounters, doe-het-zelfzaken en warenhuizen in Europa. Men heeft veel ervaring met complexe productgroepen en biedt hun klanten oplossingen op het gebied van onder andere concepten, assortiment, distributie op maat en e-commerce. Door hun veelzijdige pakket kan men oplossingen op maat bieden en op die manier in de dynamische behoeften van hun klanten voorzien.
Dagelijks bedient men hun vele klanten. Het klantenbestand bestaat onder meer uit supermarkten, tuincentra, doe-het-zelfzaken en groothandels in voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Door de vele longtail-oplossingen te bieden kunnen zij met al hun klanten op maat gemaakt contracten afsluiten. Een selectie van klanten in Nederland zijn Jumbo, Coop, Plus, Action, Hoogvliet, Makro, Blokker en Kruidvat.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO- en WO-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de functie, organisatie of procedure?
Neem contact op met Pieter-jan Venema, Recruitment Consultant, 06-51028638.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Opdrachtgever

NEDAC SORBO MASCOT

Publicatiedatum

15.02.2021

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Transport Engineer
NEDAC SORBO MASCOT
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Innovatie 1, 6921RN Duiven
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.