Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Manager Operations & Supply Chain

VERVULD

Vacature Manager Operations & Supply Chain

Kies jij liever niet tussen Supply Chain besturing en leidinggeven aan een logistieke/productie operatie? En werk je graag op verschillende plekken in het land en thuis?

Dan is deze vacature van Manager Operations & Supply Chain echt iets voor jou. Lees snel verder!
Het middel punt van de vestigingen, waaraan jij leidinggeeft is ongeveer Veenendaal, maar dat wil niet zeggen dat je daar precies vandaan dient te komen.
Voor onze opdrachtgever Triferto is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een gedreven:

Manager Operations & Supply Chain

Als Manager Supply Chain van Triferto richt jij je op de ontwikkeling, uitvoering en beheersing van het Supply Chain-beleid. Jij gaat ervoor om de doelen te behalen op het gebied van het optimaliseren van logistieke processen, service, kwaliteit en kosten.

Jij gaat voor een optimaal resultaat door een effectieve inzet van op en overslag locaties door bevoorrading vanuit de leverancier en in time levering aan onze afnemers in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en voor de afdeling Export.

Wat betekent dit nu in de praktijk als Manager Operations & Supply Chain?

Je geeft leiding aan de internationale logistieke activiteiten in de keten. Het gaat hier om de onderwerpen zoals: capaciteits- en productieplanning, verscheping, verpakken, blenden, opslag en uitlevering. Vanuit je rol coach je de teams van de op- en overslaglocaties, het technisch team en het Supply Chain team. Jouw focus is gericht op het verder professionaliseren van Supply Chain processen.

Je draagt zorg voor het uitvoeren en up to date houden van de logistieke afspraken met sales, marketing en inkoop. Op een handige manier weet jij commerciële doelstellingen te vertalen naar de logistieke organisatie en andere spelers in de Supply Chain. Op een zelfstandige wijze voer je ook voortgangsgesprekken/inkooponderhandelingen met logistieke dienstverleners zijnde transporteurs en een aantal strategische op en overslaglocaties.

Daarnaast richt jij je op:

  • Bewaken en waarborgen van de voortgang in het proces door tijdige afstemming binnen de keten met alle stakeholders;
  • Rapporteren op basis van logistieke parameters;
  • Initiëren van procesverbeteringen ten einde een hogere efficiency, kortere doorlooptijden, lagere complexiteit en lagere kosten te bewerkstelligen;
  • Borgen van kwaliteit door middel van ISO-certificering;
  • Het realiseren van targets op het gebied van duurzaamheid;
  • Veiligheid, Arbo en milieu

Plaats in de organisatie:

Je bent lid van het Managementteam en rapporteert direct aan de CEO. Vanuit jouw rol geef je direct leiding aan: de Supply Chain planner, het hoofd technische dienst en bedrijfsleiders van de diverse locaties. Het betreft hier de volgende 8 productie en overslag locaties: Doetinchem, Veendam, Gent (BE), Kampen, Heerenveen, Goor, Breda en Blauwverlaat. In totaal bestaat het organisatieonderdeel waar jij leiding aan geeft uit 40fte.

Aan welke eisen voldoe jij als ideale kandidaat?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, liefst richting Supply Chain/Logistiek of bedrijfskunde;
  • Kennis van en affiniteit met IT en projectmanagement;
  • Ervaring in een vergelijkbare omgeving;
  • Bereid om internationaal actief te zijn en te reizen binnen de EU;
  • Beheersen van meerdere vreemde talen, zoals Engels, Duits en Frans (of de bereidheid om dit te leren)

En herken jij jezelf in deze competenties? Reageer dan snel!

  • Sterke persoonlijke communicatie skills
  • Teambuilder en verbinder;
  • Conceptueel sterk en creatief;
  • No-nonsense mentaliteit;
  • Affiniteit met techniek;
  • Kwaliteitsgericht denken

Over Triferto

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen wij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie. Met moderne Supply Chain oplossingen streven we naar maximaal rendement voor onze ketenpartners. Triferto maakt met haar 70 medewerkers onderdeel uit van het familiebedrijf Brokking, 125 jaar actief in de agrarische sector. Hun hoofdkantoor zit in Doetinchem.

Met haar sterke marktpositie in Noord West Europa en exportactiviteiten worden ruim 60 landen bediend. Triferto vervult daarmee een belangrijke positie binnen de Supply Chain van minerale meststoffen.

Triferto wil voor haar ketenpartners de eerste keus zijn als het gaat om efficiënte Supply Chain oplossingen en op- en overslag mogelijkheden op maat. Triferto biedt voor elk bemestingsvraagstuk de beste oplossing. Dit realiseren ze door te investeren in productontwikkeling en onderzoek en door deze kennis te delen met hun ketenpartners. Met economisch rendabele bemestingsconcepten maakt Triferto het verschil. Hiermee neemt de organisatie haar verantwoordelijkheid voor een duurzame landbouw en voedselproductie.

Why, How, What

Why: Triferto gelooft in het beschikbaar maken van voedsel voor volgende generaties door bij te dragen aan een vruchtbare bodem. Zij geloven dat de bodem het leven voedt.

How: Triferto maakt voedsel beschikbaar voor volgende generaties door verantwoordelijkheid te nemen voor de juiste toepassing van kunstmest in onze bodem. Ze doen dit door leveranciers en klanten te verbinden met onze kennis en supply chain netwerk.

What: Triferto produceert op maat gemaakte kunstmest, ze verhandelen bulk kunstmest en delen de markt intelligentie en agronomische kennis met partners. Ze laten kunstmest werken.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van HBO- en WO-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?

Neem dan telefonisch contact op met Pieter-jan Venema (Recruitment Consultant, Logisch werving en selectie) via 06-51028638.

Opdrachtgever

Triferto

Publicatiedatum

07.11.2020

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Pieter-jan Venema
M: (06) 5102 8638

Manager Operations & Supply Chain
Triferto
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Buurtlaan Oost , 3907 Veenendaal
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Utrecht
  • Flevoland
  • Gelderland
  • Overijssel
  • Landelijk
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.