Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Productie Manager

VERVULD

Vacature Productie Manager

Voor BOAL Systems in ’s-Gravenzande zijn wij exclusief op zoek naar een Productie Manager. Wist jij dat de regio Westland wereldwijd de bakermat is voor het geconditioneerd telen? BOAL System heeft daarin met hun geavanceerde en unieke maatwerktoepassingen een belangrijke rol. Het vervaardigen van aluminium dek- en gevelsystemen bij BOAL gaat met de grootste precisie en tevens in indrukwekkende volumes.

De uitdaging voor de komende drie jaar? – de productie en klantwaarde ruimschoots verdubbelen!

Om deze reden zoeken wij een ambitieuze, bedreven en vooral mensgerichte
Productie Manager.

Als Productie Manager:

Ga jij samen met je team deze uitdaging in de productie waar maken? Door je technische kennis en ervaring weet je niet alleen een productie als die van BOAL aan te sturen en te verbeteren, maar ook de verbinding te maken met het team. Mensen meenemen in deze transitie, nieuwe perspectieven bieden en faciliteren in hun ontwikkeling: hiermee zorg jij ervoor dat BOAL Systems deze uitdagende doelstelling gaat halen.

Als Productie Manager stuur je aan op een goed lopende productie op basis van KPI’s zoals OTIF, OEE, maar ook zaken zoals ongevallen en klachten. Hierbij gebruik je de voor jou bekende methodieken zoals bijvoorbeeld Lean en 5S.

In deze rol maak je onderdeel uit van het Operations Management Team en rapporteer je aan de Operations Director. Je stuurt hierbij een team van vijf teamleiders, twee collega’s productie ondersteuning en indirect een team van 40 tot 60 productiemedewerkers aan.

De ideale kandidaat

Heeft relevante werkervaring en beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, kennis en ervaring van relevante verbetertechnieken zoals Lean en CI.

Als persoon beschik je over de juiste combinatie van specialistische (technische) kennis en resultaat- en mensgericht leiderschap. Je weet dus aan de ene kant op een koersvaste en actieve manier te sturen en mensen aan te spreken op de resultaten t.a.v. kwaliteit, productiviteit en veiligheid. Aan de andere kant heb je een sterke affiniteit met het coachen en begeleiden van medewerkers in hun ontwikkeling en ben je in staat een positieve teamsfeer te creëren. Je weet jouw teams te inspireren en te faciliteren om het beste uit henzelf en uit de organisatie te halen.

Het aanbod

Bij BOAL Systems werken ze Samen en met Passie aan een Optimale klantbeleving en dat doet men op een Respectvolle en Ter zake kundige manier. Deze ‘sportieve’ kernwaarden (zie ook: Filmpje Kernwaarden ) zal je terugzien in hoe men met elkaar omgaat en wil gaan; tijdens het werk, maar ook tijdens bedrijfsborrels, -uitjes e.d. Daarnaast kom je natuurlijk straks te werken in een recent fors uitgebreide en vernieuwde productie en kantoorfaciliteit. Ook is er een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket bestaande uit onder andere:

  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis aangevuld met 13 ADV dagen voor een optimale balans tussen werk en privé
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden
  • 8% vakantiegeld

Waarom BOAL Systems?

BOAL heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen en verkopen van aluminium dek- en gevelsystemen voor glas- en foliekassen. De hoogwaardige producten vinden wereldwijd hun toepassing en leveren zo een aanzienlijke bijdrage aan de groeiende wereldwijde voedselbehoefte.

In de recent vernieuwde en fors uitgebreide productielocatie in ‘s-Gravenzande vervaardigt BOAL met veelal speciale machines high-end deksystemen. De focus ligt hierbij op kwaliteit, veiligheid en proces-efficiency. Als Productie Manager speel je een sleutelrol bij het naar de volgende fase brengen van de (productie)organisatie. Je maakt dus niet alleen deel uit van de transitie en groeifase waarin BOAL als organisatie zit, je helpt deze ook nadrukkelijk mede vormgeven. Het is dus een rol waarin jij met passie, relevante kennis en persoonlijkheid echt het verschil kunt maken!

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

BOAL SYSTEMS

Publicatiedatum

05.12.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Productie Manager
BOAL SYSTEMS
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Marie Curiestraat 3, 2691 's-Gravenzande
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Zuid-Holland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.