Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Teamleider Logistiek

VERVULD

Vacature Teamleider Logistiek

Royal A-ware is een oer-Hollands familiebedrijf met passie voor goed eten. Elke dag zet men zich voor meer dan 100% in om de lekkerste kaas, zuivel, tapas en andere verse foodproducten te produceren. In vestiging in Almere vindt het rijpen, verpakken en warehousing plaats. Om de logistiek in dit geautomatiseerde warehouse efficiënter te laten verlopen en medewerkers een nóg plezierigere werkomgeving te bieden is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een enthousiaste:

Teamleider Logistiek

De logistiek bij A-ware Packaging moet en zal de komende tijd een positieve ontwikkeling doormaken. Daarbij is de rol van Teamleider Logistiek cruciaal. Je doel is om van de mensen op de vloer een echt team te maken. De afgelopen jaren zijn ze te weinig betrokken geweest bij het bedrijf en die ruimte krijgen ze nu wel. Door het optimaliseren van het logistieke proces zal de kwaliteit van de werkzaamheden omhoog gaan. Er liggen uitdagingen op het gebied van ontvangst goederen en voorraadbetrouwbaarheid. In 2 ploegen geef je samen met een collega leiding aan 3 teams van ongeveer 12 operators en logistiek medewerkers. Plezier hebben met elkaar staat daarbij hoog in het vaandel.

Verder houd jij je bezig met:

  • coördineren van logistieke werkzaamheden op jouw afdeling;
  • behalen van gestelde doelstellingen;
  • adviseren, bewaken en verbeteren van de afdelingsnormen (KPI’s);
  • ontwikkelen van de medewerkers in jouw team;
  • planning van dagelijkse werkzaamheden.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

A-Ware wil er samen met jou alles aan doen om jou te faciliteren in je ontwikkeling. Het is daarom dat je naast deze rol deel uit gaat maken van het management traineeship.
In twee jaar tijd wordt er individueel maar ook samen met de trainees van andere afdelingen gewerkt aan thema's zoals persoonlijke ontwikkeling, impact en leiderschap.

Meer weten? Klijk dan onderaan deze pagina bij "uitgebreide informatie" voor een overzicht van het traineeship.

Functie eisen

Functie eisen:
  • afgeronde hbo opleiding;
  • leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de logistiek;
  • ervaring in de logistiek (planning);
  • kennis van Excel en ERP systemen (A-Ware werkt met M3);
  • bereidheid tot werken in wisselende diensten (geen nachtdiensten).

Het aanbod

Een interessante functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de hele Royal A-Ware Food Group. Daarnaast een passend salaris (schaal € 2.700,- tot € 3.250,- per 4 weken + ploegentoeslag) op basis van je ervaring

Over Royal A-Ware Packaging

Zij zijn gedreven en nuchtere doeners. Ondernemerschap staat centraal. Als actieve ketenpartner in agri-food werken ze graag samen met melkveehouders, klanten en leveranciers aan verrassende innovaties en smakelijke producten. Royal A-Ware werkt daarbij van consument tot koe en gebruikt de ervaring die in meer dan 130-jarig bestaan is opgedaan. Met jarenlange vakmanschap, slim gebruik van technologie en kennis van consumententrends, gaan ze op zoek naar de beste en meest duurzame oplossing. Als familiebedrijf voelen ze zich persoonlijk betrokken bij elkaar, bij relaties en hun omgeving. Plezierig en veilig samenwerken op basis van vertrouwen draagt bij aan het succes van deze organisatie, medewerkers, en aan de beste smaak van de producten

Over Logisch werving en selectie

Logisch werving en Selectie is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Uitgebreide informatie

Opdrachtgever

Royal A-Ware

Publicatiedatum

07.10.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Teamleider Logistiek
Royal A-Ware
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Wittevrouwen 2-4, 1358CD Almere
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Flevoland
  • Utrecht
  • Overijssel
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.