Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Technisch Inkoper Projecten

VERVULD

Technisch Inkoper Projecten - Woerden

Voor Vianen Kitchen Ventilation Systems (KVS) zijn wij exclusief op zoek naar een Technisch Inkoper Projecten. Een unieke kans om deel uit te maken van een internationale, high-end productieorganisatie.

Vianen KVS is ontwikkelaar en producent van high-end ventilatie (afzuiging) voor professionele keukens met een grootse diversiteit aan specialistische toepassingen. Door de expertise en het maatwerk biedt KVS passende oplossingen voor de meest complexe klantvragen over de hele wereld. Of het nu gaat om cruise schepen, historische panden of juist een nieuwbouwproject met extreme weersomstandigheden; Vianen KVS heeft een passende oplossing.

Als Technisch Inkoper Projecten:

Maak je onderdeel uit van het projectteam van Vianen KVS, rapporteer je aan de Manager Productie en ben je verantwoordelijk voor de gehele inkoop van de organisatie. Door je technische achtergrond en affiniteit met het product ben jij in de ontwerpfase al betrokken en draag jij zorg voor een tijdige maar vooral ook kwalitatief hoogwaardige materiaalinkoop. Je kent de markt en weet welke leveranciers zich onderscheiden op dit vlak. Dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Sourcen en managen van een grote diversiteit aan producten en suppliers;
  • Projectmatige planning en voorraadbeheer van materiaal;
  • Actieve deelname aan het projectteam met input vanuit jouw inkoop en materiaal expertise op het productontwerp, projectplanning en uitvoering.

Wat maakt deze functie nu zo uniek?

Omdat Vianen KVS altijd maatwerk levert is geen project hetzelfde. Vanuit je kennis en expertise weet jij samen met het team het onderscheid te maken en vinden jullie iedere keer weer een passende oplossing voor de meest uitdagende vraagstukken. Omdat de toepassingen zo uniek zijn is de foutmarge zeer klein. De producten worden veelal geëxporteerd en geïnstalleerd bij klanten over de gehele wereld die vaak in tijd gelimiteerd zijn waardoor tijdigheid en volledigheid essentieel is.

Waarom werken bij Vianen KVS:

Vianen KVS is een hecht familiebedrijf met circa 50 vaste medewerkers. Om de sterke positie in de markt te borgen wordt er veel geïnvesteerd in ontwikkeling van zowel mens als product en machines. Zo had Vianen KVS als vooruitstrevende een laserprinter voor RVS toegevoegd aan zijn productie proces.

  • Marktconform salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
  • 27 vakantiedagen aangevuld met ADV (38 uur werk week)
  • CAO Metalektro

De ideale kandidaat:

Voor de Technisch Project Inkoper zoeken wij iemand met een technische en/of werktuigbouwkundige achtergrond. Opleidingen zoals NEVI zijn daarbij een welkome aanvulling maar geen absolute must. Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je zeker 3 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

Voor de Technisch Project Inkoper zoeken wij iemand met een technische en/of werktuigbouwkundige achtergrond. Opleidingen zoals NEVI zijn daarbij een welkome aanvulling maar geen absolute must. Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je zeker 3 jaar relevante werkervaring en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.



Opdrachtgever

Vianen Kitchen Ventilation

Publicatiedatum

02.10.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Technisch Inkoper Projecten
Vianen Kitchen Ventilation
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Finse Golf 18, 3446 CK Woerden
Match criteria
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Utrecht
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.