Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Teamleider Logistiek

VERVULD

Vacature Teamleider Logistiek

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist. Groot aan het groeien met een sterke omnichannel benadering. Ook dit jaar won Kamera Express weer de award voor ‘Beste Webshop 2018-2019’ in de categorie elektronica!

Professionalisering en groei:
De enorme groei zorgt voor veel dynamiek in de Logistiek. Vanuit het distributiecentrum in Capelle aan den IJssel worden dagelijks 1700 orders verstuurd en 23 fysieke winkels bevoorraad. ”Waar voorheen alleen daarboven de logistiek was, hebben we inmiddels uitgebreid naar beneden”, wijst Koen vanuit het mooie kantoor met uitzicht op het magazijn. “We gaan de processen de komende maanden verder optimaliseren. Zo gaan we onder andere scanning implementeren en ons logistieke netwerk klaarstomen voor de toekomst.”

Over de functie:

In jouw rol als Teamleider Logistiek neem jij het team van circa 25 medewerkers mee in deze verandering. Daarnaast zorg je samen met 3 andere Teamleiders en 7 Assistent Teamleiders voor een strak georganiseerde operatie waar doelstellingen behaald én vaak zelfs overtroffen worden.

Naast het aansturen en ontwikkelen van je team wordt een actieve houding verwacht in het verder optimaliseren van de Logistiek. Van het aandragen en uitwerken van ideeën tot bijdragen in de diverse projecten.

Waar zijn wij naar opzoek?

Een teamleider met hbo werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over de ambitie om zowel processen als medewerkers verder te ontwikkelen. Jij hebt pas een top dag gehad als medewerkers met een tevreden gevoel naar huis kunnen én alle orders de deur uit zijn!
Je bent bereid tot werken in wisselende diensten (07.30 uur – 01.00 uur).

Waarom je volgens ons bij Kamera Express moet gaan werken?

In deze organisatie kan je vanuit je vakgebied echt het verschil maken. De lijnen zijn kort en ondernemerschap staat centraal. Bovendien wil Kamera Express actief haar mensen blijven ontwikkelen.

Daarnaast biedt Kamera Express:

  • een fulltime functie direct in dienst bij Kamera Express;
  • een goed salaris, passend bij jouw ervaring;
  • interessante doorgroeimogelijkheden.

Wil jij je meer als specialist ontwikkelen in de Logistiek óf Supply Chain? We zoeken voor Kamera Express ook een Logistic Engineer en Supply Chain Talent!

Over Logisch werving en selectie:

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Kamera Express

Publicatiedatum

12.08.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Teamleider Logistiek
Kamera Express
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • MBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Zuid-Holland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.