Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Senior Transport & Logistiek Specialist

TOPBAAN

Senior Transport & Logistiek Specialist

Vitablend (onderdeel van de Barentz Group) is een sterk groeiende en succesvolle internationale organisatie gespecialiseerd in de productie van verschillende voedingstoffen (vitamines, mineralen, nucleotiden, antioxidanten) voor de voedingsmiddelenindustrie. Dit betreft onder meer premixen voor de babyvoeding, sportvoeding en antioxidanten. Vitablend is een innovatief bedrijf en creëert specialistische oplossingen en concepten voor diverse voedingsvarianten.
Barentz Group is een toonaangevende leverancier van innovatieve en standaard ingrediënten voor diverse industrieën (waaronder veel food, feed en pharma). Het bedrijf heeft wereldwijd 20.000 klanten in 60 landen.

Om al deze klanten tijdig, volledig en op juiste wijze te voorzien van hun producten zijn wij op zoek naar een Senior Transport & Logistiek Specialist. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team van 2 medewerkers transport en rapporteer je direct aan de Manager Supply Chain

Als Senior Transport & Logistiek Specialist

Vitablend heeft een grote variëteit aan producten verkrijgbaar van kleine proefmonsters tot bulk. Deze worden getransporteerd naar 60 verschillende exportlanden met ieder hun eigen uitdagingen. In deze rol zorg jij er met je team voor dat deze grote diversiteit aan orders verzonden worden conform afspraken en doelstellingen.

Dagelijkse taken en verantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor de afdeling transport.
  • Draagt zorg voor planning, bevestiging en uitvoering van transportprocessen.
  • Continuous improvement van de logistieke performance van de organisatie zelf maar ook de logistieke partners en actie ondernemen op problemen en discrepanties.
  • Verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe samenwerkingen en partnerships op het gebied van transport.

Kortom, jij bent samen met je team geheel verantwoordelijk voor de totale logistieke afhandeling van Vitablend. Door je kennis en ervaring met internationale transportstromen weet jij feilloos in te spelen op deze onvoorspelbaarheden van de branche en heb je uiteindelijk maar één doel: een correcte en tijdige levering met een tevreden klant als gevolg.

Om het logistieke proces continu te verbeteren ben jij daarnaast veel bezig met projecten en initieer je deze (bijvoorbeeld oorsprong regelgeving). Je blijft daarom altijd op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied.

De ideale kandidaat heeft:

  • minimaal 2 jaar ervaring met internationale transporten in diverse modaliteiten
  • kennis van douanewetgeving
  • hbo werk- en denkniveau verworven door ervaring of opleiding
  • goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

Daarnaast vind je het leuk om de breedte in je rol op te zoeken. Je vindt het leuk om net even dat stapje verder te gaan en hebt een oplossing voor ieder probleem.

Het aanbod:

In functie direct in dienst van Vitablend. Vitablend biedt jou een uitdagende functie in een professionele innovatieve productieomgeving. Speerpunten zijn; kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid. Ook krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen en jezelf te ontplooien. Daarnaast biedt Vitablend uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je nieuwsgierig geraakt? Solliciteer dan direct óf neem contact op met Mirjam Oldenburger, Recruitment Consultant, via 06-47999093

Opdrachtgever

Vitablend

Publicatiedatum

04.06.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Senior Transport & Logistiek Specialist
Vitablend
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Frisaxstraat 1, 8471 ZW Wolvega
Match criteria
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Friesland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.