Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Logistics Manager 3pl (New Balance)

VERVULD

Logistics Manager 3pl (New Balance)

Bijdragen aan het groeiende online succes van New Balance door elke dag te werken aan een optimaal presterende logistieke operatie. Klinkt dat niet fantastisch? Kom nu in beweging. Lees snel verder en reageer vandaag nog op deze unieke rol bij New Balance gesitueerd bij DSV in Venlo.

Met het EMEA HQ en de traditionele (retail) logistiek in Engeland enerzijds en de uitbestede logistiek in Venlo ligt er een grote uitdaging klaar voor de toekomstig Logistics Manager 3pl .

Jij bent verantwoordelijk voor het bouwen aan een sterke logistieke performance. Dit doe je vanuit een centrale rol tussen de 3-PL organisatie (DSV), het e-commerce HQ in Amsterdam en de centrale logistieke organisatie in de UK. Met de focus op toekomstige groei denk je na over volumes en capaciteit, nieuwe technologieën, inrichting van het netwerk en besturingsmodellen en doe je voorstellen voor verbertering. Maar ook schakel je snel op ad-hoc situaties.

Concreet houd je je bezig met:

  • toezicht houden op en verbetering van de KPI’s en SLA’s uitgevoerd door de logistieke partner
  • vanuit partnership in samenwerking met het UK office en de 3pl werken aan continue verbetering hiervan
  • hoofdcontactpersoon bij escalaties
  • initiator van verbeteringen in operatie, keten en partnerships

Daarnaast draag jij er samen met het operations team in de UK en Amsterdam ervoor dat de logistiek van New Balance klaar is voor de toekomst en bestand is tegen de groei die het momenteel doormaakt. Daarom ben je met regelmaat ook aanwezig in Amsterdam en waar nodig reis je af naar Warrington.

De ideale kandidaat brengt met zich mee:

  • hbo werk en denkniveau aangetoond door werkervaring en/of opleiding in een relevante richting
  • minimaal 5+ jaar relevante werkervaring
  • kennis van logistieke warehouseprocessen

Vanwege de Stand-alone aard van de functie is het belangrijk dat je autonoom kunt werken, zelfstartend en communicatief vaardig bent. Je bent goed in stakeholdermanagement en kan met daadkracht ondernemen.

Het aanbod

  • Prima salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis
  • Goede onkostenvergoeding
  • Jaarlijks een paar gave sneakers en korting op je New Balance aankopen.

New Balance wil daarnaast haar medewerkers stimuleren om wat terug te doen voor de wereld en geeft daar de ruimte voor. Zo krijg je bijvoorbeeld een dag per jaar betaald de gelegenheid om vrijwilligerswerk uit te voeren.

Over New Balance

New Balance werd opgericht vanuit een simpele waarde: we zijn geboren om te bewegen. Al meer dan een eeuw heeft dat idee geleid tot het ondersteunen van een grote diversiteit aan atleten in hun streven naar uitmuntendheid. Of dit nu het winnen van een medaille is of het werken aan een meer actieve lifestyle.

Maar zo trots als New Balance is op haar verleden, ze heeft nog meer zin in de toekomst. Met een onbevreesde innovatieve instelling waarbij de status quo continu uitgedaagd moet worden. New Balance zoekt leiders en pioniers – het type mensen die hun passie najagen – want de morgen behoort tot hen die vandaag moed tonen.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

New Balance Netherlands B.V.

Publicatiedatum

09.05.2019

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Logistics Manager 3pl (New Balance)
New Balance Netherlands B.V.
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Popeweg 50 , 5928 SC Venlo
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.