Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Demand Planner

VERVULD

Vacature Demand Planner

Intersafe is internationaal een toonaangevende leverancier van producten en diensten die veiligheid op de werkvloer vergroten. De komende jaren gaat Intersafe flink groeien in samenwerking met een nieuwe aandeelhouder. De focus ligt op het vergroten van het marktaandeel in Europa. Om de Supply Chain van Intersafe ter versterken is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een talentvolle:

Demand Planner

Op de afdeling Demand en Supply werk je samen met ongeveer tien collega’s en rapporteer je aan de Supply & Demand Manager. In deze functie sta je tussen de afdelingen Sales en Inkoop in. Vanuit Sales ontvang je informatie waarop je de forecast baseert. In combinatie met het voorraadbeheer bekijk je welke producten moeten worden besteld door Inkoop. Jij zorgt dat de parameters in het systeem (Slim4 van Slimstock) juist zijn ingericht, monitort de afwijkingen en handelt waar nodig. Samen met je collega’s zorg je voor een stabiele leverbetrouwbaarheid. Daarnaast krijg je de ruimte om voorstellen te doen ter optimalisatie van de processen en deze (mede) te implementeren.

Verder houdt je je bezig met:

  • distributie tussen magazijnen;
  • projecten op het gebied van Demand & Supply Planning;
  • bestelparameters onderhouden;
  • inrichten systeem bij nieuwe artikelen;
  • algemene administratieve taken.

Verder beschik je over:

  • relevante hbo opleiding;
  • ervaring met Demand Planning systemen;
  • analytische ervaring
  • kennis van Microsoft Office (Word, Excel etc);
  • kennis Nederlands en Engelse taal in woord en geschrift, Frans is een pré;
  • proactieve houding.

Het aanbod

Een plezierige werkomgeving waar jij als professional de ruimte krijgt om daadwerkelijk iets toe te voegen binnen jouw vakgebied. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Intersafe is in Europa een toonaangevende marktspeler. Zij heeft een uitgebreid producten- en dienstenpakket dat wordt gecombineerd met een klantgerichte service en de specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten. Als internationaal concern hanteren ze de Europese normen en de wet- en regelgeving. Daardoor kan Intersafe in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business- en distributiestrategie van klanten.

Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van de medewerkers verbetert. Daarmee is Intersafe de partner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland

Opdrachtgever

Intersafe Holding B.V.

Publicatiedatum

02.09.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Demand Planner
Intersafe Holding B.V.
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Wilgenbos 2, 3311JX Dordrecht
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Zuid-Holland
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze vacatures:
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.