Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Supply Chain Planner Inbound

VERVULD

Vacature Supply Chain Planner Inbound

Bidfood is een online marktplaats voor Foodprofessionals. Ze bieden een totaalpakket van food en non-food voor Horeca bedrijven. Niet tot aan de drempel maar tot in de keuken. Service en klantgerichtheid zijn daarbij belangrijke pijlers. Om de totale logistiek en documentatiestromen van import op te zetten en te organiseren is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een:

Supply Chain Planner Inbound

Bidfood gaat steeds meer import zelf uitvoeren. Dit staat nog in de opstartfase en wordt verder ontwikkeld. In deze functie ben je ketenverantwoordelijk voor de importstromen. Je voorspelt de artikel afname, plaatst orders en organiseert het transport over zee of weg. Je coördineert de opslag en de uitstroom van de goederen in de interne en externe magazijnen. Intern heb je contact met ontvangst goederen in de eigen magazijnen tot de uitstroom naar de 13 regionale vestigingen.

Het is belangrijk dat je inzicht gaat creëren in dit proces en daarbij continu de vraag stelt of dit de meest optimale manier is. Je initieert en presenteert jouw ideeën en krijgt daarbij de ruimte om het op te pakken. Daarnaast heb je intensief contact met de afdelingen Inkoop en Voorraadbeheer.

Verder houd jij je bezig met:

  • Verzorgen benodigde importdocumenten;
  • Contact met rederijen en intern en extern transport;
  • Benodigde informatie halen en afstemmen bij diverse afdelingen;
  • Dashboards maken met beschikbare data in Excel;
  • Inzicht creëren en behouden in de financiële kant van de import;
  • Controle houden op de fysieke stromen;
  • Forecasting en het plaatsen van replenishment orders.

De ideale Supply Chain Planner Inbound

Is communicatief vaardig en analytisch ontwikkeld. Je weet tussen twee afdelingen met tegenstrijdige belangen (inkoop & voorraadbeheer) de meest optimale situatie te creëren. Je houdt graag controle, je zit overal bovenop en laat niets aan het toeval over. Jij weet hoe je de totale importketen verder kan ontwikkelen in samenwerking met interne en externe stakeholders in binnen en buitenland.

Functie eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Kennis Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Ervaring in de logistiek (planning);
  • Kennis van Excel;
  • Kennis van international en/of intermodaal transport.

Het aanbod

Een interessante functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen Bidfood. Daarnaast een passend salaris op basis van je ervaring.

Bedrijfsprofiel

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op de online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. De focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

Boven alles is het een mensenbedrijf. De aanpak is persoonlijk. Samen sterk zijn met de klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander worden de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional begrepen.

Liefde voor eten en drinken verbindt Bidfood. En de klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen wordt elke dag vol trots gebouwd aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Bidfood BV (Deli XL)

Publicatiedatum

02.09.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Supply Chain Planner Inbound
Bidfood BV (Deli XL)
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Frankeneng 18, 6716AA Ede
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.