Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Productie leider

VERVULD

Vacature Productie leider

Naus Kisten & Pallets produceert hoogwaardige houten kisten voor de opslag en transport van aardappelen, fruit, bollen en andere agrarische producten. De fabriek in Espel staat aan de vooravond van een professionaliseringsslag en daarom is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een:

Productieleider

Als Productieleider zie je uitdaging in het verder professionaliseren en optimaliseren van het productieproces en de medewerkers. In samenwerking met de Plant Manager kijk jij naar kostenbesparingen en mogelijkheden tot vergroting van de productiecapaciteit.
De intentie is om de capaciteit in de komende jaren aanzienlijk te vergroten.

Daarnaast draag je zorg voor het dagelijkse productieproces. Je houdt je bezig met het controleren en bijsturen van de productieregistratie en voorraadbeheer. Ook de naleving van normen en procedures omtrent kwantiteit, kwaliteit en veiligheid valt onder je takenpakket. Een wezenlijk onderdeel om dit te realiseren is de verdere ontwikkeling van de vakkennis en vaardigheden van de medewerkers. Met als doel een efficiënte output van de productielijnen. Je geeft leiding aan gemiddeld 30 personen tot maximaal 50 personen in drukke periodes.

De ideale Productieleider

Weet het maximale te halen uit de bestaande situatie en weet waar de kansen en mogelijkheden liggen ter optimalisatie van het productieproces. Daarbij is het belangrijk dat je de mensen vertrouwen en verantwoordelijkheid geeft en ze meeneemt in deze verandering. Je bent zelf graag op de vloer aanwezig en communiceert makkelijk op diverse niveaus. Daarnaast ben je technisch enigszins onderlegd en sta je stevig in de schoenen.

Functie eisen:
• hbo werk- en denkniveau;
• kennis Nederlands en Engels in woord en geschrift;
• leidinggevende ervaring in productie omgeving;
• kennis van Excel;
• kennis van voorraadbeheer- en ERP systemen.

Over Naus Kisten & Pallets

Naus kisten & Pallets B.V. is als zelfstandig opererend productiebedrijf onderdeel van Pooling Partners. Pooling Partners is de nummer 1 in full service pooling van pallets en kisten, en -productie in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1891, biedt full service logistiek management en productie van houten pallets- en kisten. Het omvat PAKi Logistics, IPP Logipal, PRS Return Systems en diverse productiebedrijven. De diensten en producten worden geleverd in vele markten en industrieën in Europa en daarbuiten.

Het bedrijf stimuleert haar klanten om onderdeel te worden van de circulaire economie. Verdichte gebruikersnetwerken en gestandaardiseerde pallet- en kisttypen met robuuste specificaties zorgen ervoor dat ijzeren, plastic en houten ladingdragers simpel, efficiënt en duurzaam worden gepooled en gebruikt. Pooling Partners ondersteunt ecologisch verantwoorde bosbouw en produceert per jaar meer dan 20 miljoen pallets van PEFC™ of FSC® gecertificeerd hout.

Het aanbod

Pooling Partners bied je een interessante, afwisselende baan in een dynamische omgeving met een goede werksfeer, naast ontwikkelmogelijkheden zowel in verbreding als in verdieping van kennis en kunde. Tevens kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Foresco Hasselt

Publicatiedatum

02.09.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Productie leider
Foresco Hasselt
Medewerkers
Mirjam Oldenburger
Meer details
Standplaats
Espelerweg 50, 8311PP Espel
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Flevoland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.