Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Transport Planner Verenigd Koninkrijk

REAGEER NU

Transport Planner VK

Voor Huisman Group in Wijchen zijn wij op zoek naar een Transport Planner voor het VK. Huisman specialiseert zich al jaren in het transport naar het VK. Ze weten door kennis, ervaring en een sterke reputatie makkelijk in te springen op de kansen die zich in de markt voordoen als het gaat om maatwerk. Denk hierbij aan tijdleveringen, speciale zendingen en ad hoc leveringen. Deze persoonlijke en gepersonaliseerde aanpak geldt trouwens ook voor het personeel. Dus ben jij een ervaren planner en op zoek naar een omgeving waar je naast voldoende uitdaging en voldoening ook nog eens ruimte en perspectief kunt vinden voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Lees dan vooral even verder….

De functie:

In de rol van Transport Planner VK plan je samen met je collega de dagelijkse ritten richting het VK voor de grote diversiteit aan klanten van Huisman. Omdat Huisman vanwege zijn expertise de complexere vraagstukken uit de markt kan bedienen betekent dit veel maatwerk en creatief denken. Tenslotte past niet alles precies op een standaard pallet…

Denk hierbij aan taken en verantwoordelijkheden als:

  • Dagelijkse ritplanningen van 25 wagens;
  • track and trace van de ritten en chauffeurs om levering conform afspraak te borgen en klanten geïnformeerd te houden;
  • toezien op naleving van relevante wet en regelgeving;
  • actief zoeken naar retourzendingen en het streven naar een optimale bezetting van de resources.

Mocht je al een (beginnend) netwerk hebben binnen het VK dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Wat wij zoeken in de ideale kandidaat:

  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • ervaring met internationaal transport, ervaring met VK is een pré
  • goede beheersing van de Engelse taal
  • flexibiliteit
  • kennis van douanezaken ie een pré

Tevens beschik je over de capaciteit om een creatieve invulling te geven aan je functie als de situatie daar om vraagt. Zo komt het wel eens voor dat je niet kunt lossen en je voor het volgende adres ervoor moet zorgen dat de pallets bereikbaar zijn, dan zul je dit op creatieve wijze moeten oplossen om vertragingen zoveel mogelijk in te perken.

Zodoende dat je slagvaardig en daadkrachtig bent. Ook ben je commercieel als het gaat om de service naar de klant, het zoeken van retourzendingen maar ook het uitbesteden van vrachten.

Als persoon zoeken we iemand die enthousiast is, een gezonde drive heeft en het leuk vindt om in een jong en dynamisch team te werken.

Wat mag je daarvoor terug verwachten:

  • Arbeidsvoorwaardelijk pakket in lijn met jouw kennis en ervaring;
  • goede balans tussen werk en privé;
  • prettige en informele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Je maakt onderdeel uit van een jong en fris team en werkt in een prachtig gemoderniseerde omgeving. Omdat het team niet al te groot is ken je elkaar goed en is er een gezellige en informele sfeer aanwezig. Een team waar je niet alleen op kunt bouwen maar ook op terug kunt vallen.
Bij Huisman werkt de planning in (verschoven) dagdiensten. Samen met je collega zorg je ervoor dat de afdeling tussen 8.00 – 19.00 á 19.30 uur bemand is. Dit betekent dat je soms dus iets later begint of juist wat eerder klaar bent. Ook werk je eens per vijf weken een paar uur op de zaterdag ochtend en heb je eens per 5/6 weken een bereikbaarheidsdienst.

Over Huisman Group:

Huisman Group is een logistiek dienstverlener met Groot-Brittannië en Ierland als specialisatie. Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij Huisman krijg je het allemaal in één job; ‘Huisman Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van de organisatie. Wat zijn die van jou?

Meer weten over Huisman Group? Neem anders ook eens een kijkje op de website: https://www.huismangroup.com/

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.
Meer weten over deze functie? Neem contact op met Mirjam Oldenburger (Recruitment Consultant): bel of mail naar 06-47999093 of m.oldenburger@logischwerving.nl

Opdrachtgever

Huisman Group International b.v.

Publicatiedatum

17.10.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Transport Planner Verenigd Koninkrijk
Huisman Group International b.v.
Medewerkers
Mirjam Oldenburger
Meer details
Standplaats
Bijsterhuizen 40-20, 6604 Wijchen
Match criteria
Opleidingsniveau
  • MBO
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.