Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Warehouse Engineer

VERVULD

Vacature Warehouse Engineer:

Is het optimaliseren van warehouse en distributieprocessen echt iets voor jou? En vind je het leuk om hieraan voorafgaand je aandeel te leveren in de DC verhuizing? Oftewel: ben je een procesmatige en analytische denker met een pragmatische aanpak? Lees dan snel verder!

Wij zijn voor VSH (onderdeel van Aalberts Integrated Piping Systems) exclusief opzoek naar een Warehouse Engineer.

Door de enorme groei van VSH verhuist de afdeling Assembly en het Distributiecentrum in 2019 van Amersfoort naar Zeewolde. Als Warehouse Engineer draag je je steentje bij aan deze verhuizing, maar hierna zit je ook zeker niet stil. Jij gaat ervoor zorgen dat de processen continu onder de loep gehouden worden, om deze actief te blijven verbeteren.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Je leert de organisatie meteen goed kennen, omdat jij als sparringspartner van de Warehouse Manager je bijdrage levert aan de verhuizing van het warehouse naar Zeewolde! Hierbij ga je onder andere werken aan een efficiënte lay-out van het warehouse, implementatie van een nieuw WMS Systeem (IWS van Invar) en zorg je voor een soepele overgang tussen de twee locaties.

Na de succesvolle verhuizing zal jij met het nieuwe WMS systeem gaan werken om analyses te maken en verbeteringen door te voeren. Jij stelt jezelf de continu de vraag; hoe kunnen we zorgen voor een efficiënter proces voor zowel de klant als de medewerkers.

De geschikte kandidaat:
Heeft meerdere jaren ervaring met Logistieke optimalisaties. Je bent een aanpakker en past binnen een no-nonsense cultuur. Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde hbo /wo opleiding in de richting van Supply Chain/Logistiek;
  • procesmatige en analytische vaardigheden;
  • kennis van WMS (is een pré).
  • een gezonde dosis humor.

Wat biedt VSH jou?

  • Een uitdagende rol binnen een internationale, snelgroeiende onderneming.
  • Begeleiding bij ontwikkeling en reële doorgroeimogelijkheden.
  • Marktconform salaris met 27 vakantiedagen en 7 collectieve dagen.
  • Direct in dienst bij VSH.

Over VSH:

VSH levert door heel Europa én daar buiten leidingsystemen en appendages. Al meer dan 85 jaar hebben zij hun eigen productielocatie in Nederland. Het assortiment bestaat uit fittingen en appendages voor installaties in de woningbouw, utiliteit, scheepsbouw, brandbeveiliging, OEM en industrie wordt continu uitgebreid met eigen innovaties. Er wordt continu gekeken naar vernieuwingen en verbeteringen van bestaande producten. VSH is dynamisch, innovatief en resultaatgericht.

VSH maakt onderdeel uit van Aalberts Industries Groep. Deze sterk groeiende, beurgenoteerde onderneming, waar momenteel wereldwijd meer dan 16.000 mensen werken, is met bedrijfskritische technologieën actief in meer dan 50 landen.

Over Logisch werving en selectie:

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

VSH fittings

Publicatiedatum

01.11.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Warehouse Engineer
VSH fittings
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Productieweg, 3899 Zeewolde
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Utrecht
  • Flevoland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.