Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Operations Manager

VERVULD

Vacature Operations Manager

Zijerveld is dé internationale kaasspecialist van Nederland. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad wordt aan klanten in binnen- en buitenland en diverse verkoopkanalen geleverd. Om de logistieke operatie hierachter en de medewerkers verder te ontwikkelen zijn we exclusief op zoek naar:

Operations Manager

Zijerveld is volop in beweging en daarbij past een hands-on mentaliteit, je handen letterlijk uit de mouwen steken. Mechanisatie van het proces, implementatie van Locus WMS systeem en het ontwikkelen van de medewerkers zijn de belangrijkste pijlers waarop wordt geïnvesteerd. Met een team van drie Operations Managers trek je die kar. Je geeft direct leiding aan 5 teamleiders en indirect aan 100 personen. In dit team krijg je de verantwoording over verschillende deelprocessen (oa: goederen ontvangst, orderpicking, ompakken, etiketteren, controle en verzendklaar maken) en ben je de schakel tussen de operatie en Supply Chain Manager.

Jouw uitdagingen zijn:

  • Het leiding geven aan en verder ontwikkelen van je team;
  • het optimaliseren van het proces binnen je eigen afdelingen en in samenwerking met de andere afdelingen in de interne Supply Chain;
  • sturen op en het inzichtelijk maken van KPI’s;
  • voorraadbetrouwbaarheid;
  • diverse logistieke en supply chain projecten.

Wij zoeken

Iemand die zich de kaas niet van het brood laat eten en zit graag dicht op de operatie. Jij weet wat er nodig is om een grote groep mensen aan te sturen en bent zichtbaar aanwezig op de vloer. Je hebt relevante, leidinggevende werkervaring in een logistieke operatie en hebt succesvol optimalisatieprojecten geïnitieerd en/ of uitgevoerd.

Jij beschikt over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • uitgebreide kennis van logistieke systemen, zoals een WMS pakket (Locus is een pre);
  • samen slimmer werken mentaliteit.

Het aanbod

Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
De goede arbeidsvoorwaarden bestaan uit:

  • Salaris tussen de € 3.500,- & € 4.500,- bruto per maand
  • Mobiele telefoon
  • Mogelijkheden voor opleidingen

Over Zijerveld

Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 350 vaste medewerkers.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Zijerveld

Publicatiedatum

02.09.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Operations Manager
Zijerveld
Medewerkers
Vivienne van  Kesteren
Meer details
Standplaats
Broekveldselaan 9, 2411 NL Bodegraven
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Zuid-Holland
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze vacatures:
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.