Wij helpen je graag om de vacature Warehouse Manager succesvol in te vullen
De langdurige verbinding, tussen kandidaat en werkgever.

Logisch, toch?

Op zoek naar een baan als Transport Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Een oprechte aanpak met resultaat.
Logisch, toch?
Op zoek naar een baan als Logistiek Manager? Logisch werving en selectie helpt je graag!
Wij verrassen en maken het persoonlijk.

Logisch, toch?

Logistiek Supply chain Operations

Logistiek Manager

VERVULD

Vacature Logistiek Manager

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken; ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

Sinds 2014 opent Van Delft in de periode september t/m december circa 20 pop-up Pepernotenwinkels, die voorzien moeten worden van pepernoten met 50 verschillende smaken. Ben jij in staat deze jaarlijks veranderende complexe logistieke keten aan te sturen en verder te optimaliseren? Lees dan snel verder!

De functie-inhoud

In deze functie ben je bezig met de aansturing van de het volledige logistieke proces. Kwaliteit en efficiency zijn hierbij de belangrijkste KPI’s. Je geeft (in)direct leiding aan minimaal 20 personen waarbij de dagelijkse leiding door 2 teamleiders wordt verzorgt. Samen met deze zelfstandig werkende teams wordt ervoor gezorgd dat productie wordt voorzien van de juiste grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsmaterialen. Je geeft leiding aan de Customer Service medewerkers en bent verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten.

Een belangrijk onderdeel van deze functie zit hem in het initiëren en uitvoeren van optimalisatie van het volledige logistieke proces. Zaken als voorraadbetrouwbaarheid, samenwerking met logistiek dienstverleners en LEAN worden door jou aangepakt en verder geoptimaliseerd.

Jij bent verantwoordelijk voor:

  • Het verder ontwikkelen van logistieke KPI’s;
  • het initiëren en uitvoeren van logistieke optimalisatie projecten;
  • het onderhouden van contacten met de retailers, leveranciers en co-packers en je bouwt een langdurige relatie op;
  • het ontwikkelen van een meerjarenplan

Wij zoeken

Een stevige persoonlijkheid die er direct staat en weet wat er nodig is om de logistiek van een snel groeiende dynamische organisatie verder te ontwikkelen. Je weet de organisatie wakker te schudden en het belang van logistiek aan te tonen. Het maken van analyses is voor jou een tweede natuur maar je verliest het menselijke aspect nooit uit het oog. Jij bent de kartrekker die mensen motiveert en stimuleert. Natuurlijk behaal je hiermee de benodigde resultaten.

Jij hebt:

  • een afgeronde hbo-opleiding;
  • kennis en ervaring met LEAN;
  • gezonde dosis overtuigingskracht;
  • aantal jaren leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving;
  • flexibele houding;
  • ervaring in de food is een pre

Het aanbod: een zeer interessante functie voor iemand die de logistiek verder wil uitbouwen in een snel groeiende en dynamische organisatie. Naast een grote uitdaging zijn de primaire en secundaire voorwaarden goed geregeld.

Over van Delft Biscuits

Middels de passie en ondernemerschap van het huidige team, is Van Delft Biscuits uitgegroeid tot één van de grootste koekjesfabrieken.

Van Delft bereikt samen het gewenste resultaat door het uitvoeren van de kernwaarden: ‘Gewoon doen’, ‘Elke dag beter’ en ‘Consequente eenvoud’.

Zij innoveren door te investeren in machines, specialisten en kennis. Met de beste mensen zorgen zij voor de lekkerste, gezondste en leukste koekjes die er zijn.

Over Logisch werving en selectie

Logisch is gespecialiseerd in het bemiddelen van hbo- en wo-professionals binnen de vakgebieden Supply Chain, Logistiek en Operations. Wij bemiddelen in zowel vaste functies (werving en selectie) als interim-opdrachten (interim-management) in heel Nederland.

Opdrachtgever

Van Delft Biscuits

Publicatiedatum

02.09.2018

Publicatie eindigt

30.11.-1

Recruitment Consultant

Petra Venema-de Jong

Logistiek Manager
Van Delft Biscuits
Medewerkers
Pieter-Jan Venema
Meer details
Standplaats
Marconistraat 2, 3846 AR Harderwijk
Match criteria
Opleidingsniveau
  • HBO
Dienstverband
  • Vast
Regio
  • Gelderland
Logisch Werving en Selectie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.